Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Inloggen / Registreren

› Freaky

Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum wisselt high school girl Millie Kesslervvan lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher.

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming.

Met hulp van haar vrienden - Nyla, Joshua en haar crush Booker, Enter the Warriors Gate) - racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij.

Informatie

Regie: Christopher Landon

Acteurs: Kathryn Newton, Vince Vaughn, Misha Osherovich, Celeste O'Connor

Lengte: 1:43

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.