Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Inloggen / Registreren

› Woodstock 50 jaar

CityCinema SummerConcerts
De komende weken vertonen we elke maandagavond een concertfilm.

Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival WOODSTOCK –de moeder aller festivals –plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Om 50 jaar WOODSTOCK te vieren is de gelijknamige muziekdocumentaire éénmalig terug op het witte doek.

Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het ‘Three Days of Peace and Music’ waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baezen Crosby, Stills & Nash.Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en bekroond werd met een Oscar© in de categorie ́Beste Documentaire ́.

Om 50 jaar WOODSTOCK te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire éénmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een pauze. De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek.

› Direct reserveren

Maandag10augustus 20:15 z4

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Michael Wadleigh

Acteurs: Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baezen Crosby,...

Lengte: 3:44

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.