› Three Billboards outside Ebbing: Missouri

Speciale Oscarmiddag met Darkest Hour, Three Billboards outside Ebbing; Missouri en The Shape of Water. Boek je alledrie de films, dan ontvang je 2 consumptiebonnen. (Bij gebruik van een strippenkaart e.d. vervallen de consumptiebonnen)

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

Reserveren
Speciale Oscarmiddag met Darkest Hour, Three Billboards outside Ebbing; Missouri en The Shape of Water. Boek je alledrie de films, dan ontvang je 2 consumptiebonnen. (Bij gebruik van een strippenkaart e.d. vervallen de consumptiebonnen)<br><br>Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. op 18-03-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Morgen

14:15

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Martin McDonagh

Acteurs: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Abbie Cornish, John Hawkes, Peter Dinklage

Lengte: 2:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Three Billboards outside Ebbing: Missouri

Inloggen / Registreren