› Thor: Double Bill 3D

Kijk Thor: The Dark World en Ragnarok achter elkaar in 3D.
Tussen de films zorgt Burgers en Beers voor een lekkere hamburger.

The Dark World speelt af na de gebeurtenissen van Thor en The Avengers. Thor probeert de vrede in kosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis.

In Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan, de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok, de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving, te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Reserveren
Kijk Thor: The Dark World en Ragnarok achter elkaar in 3D.<br>Tussen de films zorgt Burgers en Beers voor een lekkere hamburger.<br><br>The Dark World speelt af na de gebeurtenissen van Thor en The Avengers. Thor probeert de vrede in kosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis. <br><br>In Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan, de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok, de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving, te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan. op 25-10-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 25 oktober

19:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Taika Waititi

Acteurs: Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins

Lengte: 4:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Thor: Double Bill 3D

Inloggen / Registreren