› The Shape of Water

Speciale Oscarmiddag met Darkest Hour, Three Billboards outside Ebbing; Missouri en The Shape of Water. Boek je alledrie de films, dan ontvang je 2 consumptiebonnen. (Bij gebruik van een strippenkaart e.d. vervallen de consumptiebonnen)

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Reserveren
Speciale Oscarmiddag met Darkest Hour, Three Billboards outside Ebbing; Missouri en The Shape of Water. Boek je alledrie de films, dan ontvang je 2 consumptiebonnen. (Bij gebruik van een strippenkaart e.d. vervallen de consumptiebonnen)<br><br>Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken. op 18-03-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Morgen

16:30

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Guillermo del Toro

Acteurs: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
The Shape of Water

Inloggen / Registreren