› Senioren: De Nacht

Speciale voorstelling voor 55+.

'De Nacht' is een speelfilm over een onbekende, donkere, bladzijde in onze vaderlandse geschiedenis, gebaseerd op waargebeurde verhalen.

In de nacht van 15 oktober 1942 wordt een groep gevangenen in het Nederlandse concentratiekamp Amersfoort vast gezet wachtend op een onbekend lot. de nazi-kampbewaker en de gevangenen raken steeds verder verwikkeld in het schrikbewind van kampcommandant Berg en zijn secondant 'de beul van Amersfoort' Kotalla, waarbij het handelen van Eckbert in deze zwarte nacht nog jaren later voelbaar zal zijn.

Reserveren
Speciale voorstelling voor 55+.<br><br>'De Nacht' is een speelfilm over een onbekende, donkere, bladzijde in onze vaderlandse geschiedenis, gebaseerd op waargebeurde verhalen. <br><br>In de nacht van 15 oktober 1942 wordt een groep gevangenen in het Nederlandse concentratiekamp Amersfoort vast gezet wachtend op een onbekend lot. de nazi-kampbewaker en de gevangenen raken steeds verder verwikkeld in het schrikbewind van kampcommandant Berg en zijn secondant 'de beul van Amersfoort' Kotalla, waarbij het handelen van Eckbert in deze zwarte nacht nog jaren later voelbaar zal zijn. op 22-05-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

15:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Thijs van Dijk

Acteurs: Askr Caminada, Guus Jacobs, Jos Smit, Roger Lataster, Walther Odekerke

Lengte: 1:25 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Senioren: De Nacht

Inloggen / Registreren