› ROH La Bayadere

Ballet live vanuit het Royal Opera House in Londen.

Natalia Makarova's productie van dit 19de-eeuwse klassieke ballet brengt een exotische wereld van tempeldansers en nobele krijgers tot leven.
Marius Petipa’s legendarische sprookje, gesitueerd in India, verhaalt van een tempeldanseres en de prins die háár liefheeft maar trouwt met een ander. Een van de hoogtepunten voor het corps de ballet is de beroemde, maanverlichte ‘witte akte’ - Het rijk der schimmen - waarin de verloren liefde van de prins in vele gedaanten zijn geest belaagt.

Reserveren
Ballet live vanuit het Royal Opera House in Londen.<br><br>Natalia Makarova's productie van dit 19de-eeuwse klassieke ballet brengt een exotische wereld van tempeldansers en nobele krijgers tot leven.<br>Marius Petipa’s legendarische sprookje, gesitueerd in India, verhaalt van een tempeldanseres en de prins die háár liefheeft maar trouwt met een ander. Een van de hoogtepunten voor het corps de ballet is de beroemde, maanverlichte ‘witte akte’ - Het rijk der schimmen - waarin de verloren liefde van de prins in vele gedaanten zijn geest belaagt. op 13-11-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Dinsdag 13 november

20:10

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Marius Petipa

Acteurs: GEEN

Lengte: 3:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
ROH La Bayadere

Inloggen / Registreren