› OntbijtBios: The Guernsey Literary Society

OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.
Een ontbijtje en de film The Guernsey Lirerary Society.
Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.
(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 4 mei afgehaald te worden).

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Reserveren
OntbijtBios op zondagochtend in samenwerking met Domani.<br>Een ontbijtje en de film The Guernsey Lirerary Society.<br>Het ontbijt is van 10.45 tot 11.30 uur en bestaat o.a. uit 3 luxe belegde minibroodjes, een zoete verrassing, een kopje koffie, thee of jus d'orange.<br>(I.v.m. de catering dienen kaarten uiterlijk 4 mei afgehaald te worden).<br><br>In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed. op 06-05-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 06 mei

10:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Mike Newell

Acteurs: Michiel Huisman, Lily James, Matthew Goode, Jessica Brown Findlay, Penelope Wilton

Lengte: 2:55 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
OntbijtBios: The Guernsey Literary Society

Inloggen / Registreren