› OntbijtBios: Plaire aimer et courir vite

Speciale OntbijtBios i.v.m. Wereld Aidsdag i.s.m. Roze Zaterdag 2019.
Een overheerlijk ontbijt van Domani in onze foyer met aansluitend de film Plaire, aimer et courir vite.

Het ontbijt bestaat uit 3 luxe belegde broodjes, een zoete verrassing, koffie of thee, jus d'orange en vers fruit. I.v.m. de catering alleen op reservering en kaarten dienen uiterlijk donderdag 29 november afgehaald te zijn.

Hoe veel moed is er nodig om lief te hebben? Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde. Het is 1993. Jacques (Pierre Deladonchamps uit L’Inconnu du l'ac en Le fils de Jean) is een enigszins bekende schrijver, die met zijn zoontje in een Parijs appartement woont, maar niet goed weet hoe het leven verder moet. Hij ontmoet Arthur (Vincent LaCosta), beginnend filmmaker van begin twintig, die graag het gezapige bestaan in Bretagne wil ontvluchten. Kunnen liefde en passie afstand en leeftijd overbruggen? Als Arthur eindelijk in Parijs is, verliest hij zich in het heden. Maar Jacques durft daar niet aan toe te geven en ziet een liefde die geen toekomst heeft. Plaire, aimer et courir vite werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival.

Reserveren
Speciale OntbijtBios i.v.m. Wereld Aidsdag i.s.m. Roze Zaterdag 2019.<br>Een overheerlijk ontbijt van Domani in onze foyer met aansluitend de film Plaire, aimer et courir vite.<br><br>Het ontbijt bestaat uit 3 luxe belegde broodjes, een zoete verrassing, koffie of thee, jus d'orange en vers fruit. I.v.m. de catering alleen op reservering en kaarten dienen uiterlijk donderdag 29 november afgehaald te zijn.<br><br>Hoe veel moed is er nodig om lief te hebben? Plaire, aimer et courir vite vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde. Het is 1993. Jacques (Pierre Deladonchamps uit L’Inconnu du l'ac en Le fils de Jean) is een enigszins bekende schrijver, die met zijn zoontje in een Parijs appartement woont, maar niet goed weet hoe het leven verder moet. Hij ontmoet Arthur (Vincent LaCosta), beginnend filmmaker van begin twintig, die graag het gezapige bestaan in Bretagne wil ontvluchten. Kunnen liefde en passie afstand en leeftijd overbruggen? Als Arthur eindelijk in Parijs is, verliest hij zich in het heden. Maar Jacques durft daar niet aan toe te geven en ziet een liefde die geen toekomst heeft. Plaire, aimer et courir vite werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival. op 02-12-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 02 december

10:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Christophe Honore

Acteurs: Vincent Lacoste, Adele Wismes, Pierre Deladonchamps, Denis Podalydes

Lengte: 3:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
OntbijtBios: Plaire aimer et courir vite

Inloggen / Registreren