› Ladiesnight Weg van Jou

Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en een hapje.
Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen voor 9 oktober afgehaald te worden). Kaarten 11 oktober aan de kassa 17,50.

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Reserveren
Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en een hapje.<br>Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen voor 9 oktober afgehaald te worden). Kaarten 11 oktober aan de kassa 17,50.<br><br>De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam? op 11-10-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 11 oktober

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jelle de Jonge

Acteurs: Katja Herbers, Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Maarten Heijmans, Lykele Muus, Guy Clemens, Patrick Stoof, Bas Hoeflaak

Lengte: 2:30 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Weg van Jou

Inloggen / Registreren