› Ladiesnight Verliefd op Cuba

Speciale avond voor dames met een hapje en een drankje.
Kaarten voorverkoop 15,00. Deze dienen uiterlijk 12 februari afgehaald te worden. Woensdag aan de kassa 17,50.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Reserveren
Speciale avond voor dames met een hapje en een drankje.<br>Kaarten voorverkoop 15,00. Deze dienen uiterlijk 12 februari afgehaald te worden. Woensdag aan de kassa 17,50.<br><br>Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht. op 13-02-2019 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 13 februari

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Johan Nijenhuis

Acteurs: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Maaike Martens, Anouk Maas, Niek Roozen, Barbara Sloesen, Tjebbo Gerritsma

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Verliefd op Cuba

Inloggen / Registreren