› Ladiesnight All You need is Love

Speciale avond voor dames met een hapje en een drankje.
Dit keer met medewerking van onze overburen, restaurant Boca.
Kaarten voorverkoop 15,00. Deze dienen uiterlijk 27 november afgehaald te worden. Woensdag aan de kassa 17,50.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Reserveren
Speciale avond voor dames met een hapje en een drankje.<br>Dit keer met medewerking van onze overburen, restaurant Boca.<br>Kaarten voorverkoop 15,00. Deze dienen uiterlijk 27 november afgehaald te worden. Woensdag aan de kassa 17,50.<br><br>Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen? op 28-11-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 28 november

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Will Koopman

Acteurs: Fedja van Huet, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight All You need is Love

Inloggen / Registreren