› Hotel Transsylvanie 3 NL 3D

Reis mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Reserveren
Reis mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. op 22-09-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Morgen

13:45

Zondag 23 september

13:45

Woensdag 26 september

13:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Genndy Tartakovsky, Michael McCullers

Acteurs: Charly Luske (Stem), Liza Sips (Stem), Ferry Doedens (Stem), Tony Neef (Stem), Fernando Halman (Stem), Arjan Ederveen (Stem)

Lengte: 1:50 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Hotel Transsylvanie 3 NL 3D

Inloggen / Registreren