› Game Night

Max en Annie leggen de lat voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels hoger wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het ‘spel’ neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of ... game over.

Reserveren
Max en Annie leggen de lat voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels hoger wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het ‘spel’ neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of ... game over. op 24-02-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

23:00

Morgen

16:30

20:45

Maandag 26 februari

20:45

Dinsdag 27 februari

20:45

Woensdag 28 februari

16:30

18:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Acteurs: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Jesse Plemons, Danny Huston, Kyle Chandler, Michael C. Hall

Lengte: 2:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Game Night

Inloggen / Registreren