› Encore ROH The Winters Tale

Let op! Dit is een encore, geen live-event.

Christopher Wheeldons zal met de Olivier Award onderscheiden productie The Winter's Tale (gebaseerd op Shakespeare) te zien zijn. Het tragische familieverhaal wordt nog eens treffend versterkt door Joby Talbots intense muziek.

Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte zijn bewerking van Shakespeares grote romance The Winter's Tale voor The Royal Ballet in 2014. Net als Alice's Adventures in Wonderland kreeg The Winter's Tale bij de première uitbundige lof toegezwaaid; zowel de critici als het publiek prezen het ballet om de intelligente, sterk tot de verbeelding sprekende verhaallijn en de vertaling daarvan in voortreffelijke dans. Nu al wordt het werk algemeen beschouwd als een moderne klassieker.
Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt- en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding, een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter's Tale een meesterlijk modern verhalend ballet.

Reserveren
Let op! Dit is een encore, geen live-event. <br><br>Christopher Wheeldons zal met de Olivier Award onderscheiden productie The Winter's Tale (gebaseerd op Shakespeare) te zien zijn. Het tragische familieverhaal wordt nog eens treffend versterkt door Joby Talbots intense muziek.<br><br>Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte zijn bewerking van Shakespeares grote romance The Winter's Tale voor The Royal Ballet in 2014. Net als Alice's Adventures in Wonderland kreeg The Winter's Tale bij de première uitbundige lof toegezwaaid; zowel de critici als het publiek prezen het ballet om de intelligente, sterk tot de verbeelding sprekende verhaallijn en de vertaling daarvan in voortreffelijke dans. Nu al wordt het werk algemeen beschouwd als een moderne klassieker.<br>Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt- en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding, een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter's Tale een meesterlijk modern verhalend ballet. op 06-03-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Dinsdag 06 maart

15:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Christopher Wheeldon

Acteurs: GEEN

Lengte: 3:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Encore ROH The Winters Tale

Inloggen / Registreren