› Bon Bini Holland 2

Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een ´time-out´in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

Reserveren
Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een ´time-out´in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco? op 16-12-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

18:45

22:00

Morgen

18:45

21:45

Dinsdag 18 december

18:45

21:45

Woensdag 19 december

18:45

21:45

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jon Karthaus

Acteurs: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry

Lengte: 1:45 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Bon Bini Holland 2

Inloggen / Registreren