› Black Panther 3D

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Reserveren
Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.<br> op 24-02-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

22:00

Morgen

16:15

20:30

Maandag 26 februari

20:30

Dinsdag 27 februari

20:30

Woensdag 28 februari

16:15

21:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Ryan Coogler

Acteurs: Chadwick Boseman, Lupita Nyong o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis

Lengte: 2:30 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Black Panther 3D

Inloggen / Registreren