› Bella Donna s

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Reserveren
Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.<br> op 21-09-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

19:15

Morgen

20:45

Zaterdag 23 september

20:45

Zondag 24 september

19:15

Maandag 25 september

19:15

Dinsdag 26 september

15:00

19:15

Woensdag 27 september

19:15

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jon Karthaus

Acteurs: Egbert Jan Weeber, Robert de Hoog, Kiki van Deursen, Carolien Spoor, Eva Laurenssen, Nadja Hupscher, Manuel Broekman, Thijs Römer

Lengte: 1:45 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Bella Donna s

Inloggen / Registreren