› Andre Rieu Zomerconcert

Geniet van het zomerconcert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht vanuit een heerlijke bioscoopstoel. Vooraf staat er een kopje koffie met cake klaar.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Reserveren
Geniet van het zomerconcert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht vanuit een heerlijke bioscoopstoel. Vooraf staat er een kopje koffie met cake klaar.<br><br>Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt. op 22-07-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Morgen

20:00

Zondag 23 juli

15:00

Zondag 30 juli

15:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Andre Rieu

Acteurs: Andre Rieu, Andre van Duin

Lengte: 3:05 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Andre Rieu Zomerconcert

Inloggen / Registreren